Maija vidū Melnsilā pie Wild’n’free notika Whataspp grupas Asinspēdu suņi tikšanās, lai pārrunātu par meklēšanu un suņiem. Kad sabrauc sētā daudz viesu, ko visātrāk pagatavot? Protams, ka meža gaļas burgeri, ko pēc tam visi ēd gardu muti! Kā tādu pagatavot, stāsta Justs Dzedons!
Wild’N’Free ir mednieku ģimenes uzņēmums, kurš medījuma gaļu tur augstā vērtē un godā. Ja reiz esi kaut ko nomedījis, tad arī jāprot to pagatavot. Pagatavot tā, lai pāri nepaliktu nekas. Lai ēdiens būtu patiesa bauda, prieks gan pašiem, gan draugiem, gan klientiem.
Gatavojam dažādus medījuma kulinārijas izstrādājumus tā, lai tiktu izmantots pilnīgi viss, ko augstvērtīgais medījums var sniegt.
Meklē šeit!