Wild’N’Free īpašnieks Justs Dzedons valsts svētku mēnesī novembrī iesaka pagatavot krējumā sutinātu mežacūkas sirdi. Tas ir arī viņa meitas Annas mīļākais ēdiens, ko viņa izvēlas, piemēram, dzimšanas dienas kūkas vietā!
Šoreiz laužam mītus par to, ka medījuma sirds ir sīksta. Kā to padarīt mīkstu? Sirsnīgi klapējot ar gaļas āmurīti! Tā, lai šķēlītēm cauri gaisma spīd! Tad to atliks tikai stundu pasautēt krējumā kopā ar ceptiem sīpoliem un ķiplokiem. Un tad kopā ar vārītiem rīsiem mēli var norīt!
Latvijas tipiskākais medījamais dzīvnieks. Sirds jāklapē sirsnīgi! No dabas līdz galdam #12
Terorizēsim šo vietu. Vilku teritorijā kopā ar Aivaru Dunduru. 2. daļa. Video bloga #84 epizode
Abonē 2025. gadam ar pielikumiem un saņem 3 tematiskos pielikumus.
👉 Abonē 2025. gadam bez pielikumiem.
👉 Abonē 2025. gadam LIELO KOMPLEKTU: Medības ar Pielikumiem + e-izdevumi + LASI.LV | viss portāls
Abonē žurnālu Medības 2025. gadam
Žurnāla Medības novembra numurā lasi – vai ar alni viss it slikti!