
Bebru sezona sit augstu vilni, un mēs šoreiz esam devušies uz Babīti – vienu no tām vietām, kur bebru vairāk nekā sēņu rudenī!
Kopā ar Justu Dzedonu no Wild’n’free ne tikai ķeram medību mirkļus, bet arī dalāmies medniekstāstos, smieklīgos atgadījumos un piedzīvojumos, kas paliek atmiņā.
Protams, mūsu pārtikas kvalitātes eksperti – suņi – visu vēro un testē ar visaugstāko atbildību.
Un, kā allaž – pirms dodamies mežā, jāuzlādējas! Tāpēc virtuvē top kas īpaši gards, lai ne tikai bise būtu gatava, bet arī vēders apmierināts.
Wild’n’free piedāvā ne tikai meža gaļas produkciju, bet arī no Tava medījuma var pagatavot visdažādākos produktus!
Medīt var visu, kas kustās, tik jāapēd uz vietas. Pokijs mednieku gaumē. No dabas līdz galdam #16
Žurnāla Medības marta numurā lasi par mednieku labajiem darbiem
