Viss sākās ar to oranžo ogu. Es gāju pa veikalu un ieraudzīju brīnumjaukas un piemērotas formas ķirbi. Pataustīju. Miza šķita ļoti cieta un viss ķirbis tāds stingrs. Nolēmu pamēģināt sen kaut kur noskatīto gaļas gatavošanas variantu – sautēta gaļa ķirbī ar visādām piedevām.
Sastāvdaļas
– Neliels ķirbis
– Aptuveni kilograms aļņa gaļas
– Kūpināta cūkgaļa ar speķi
– Sviests un olīveļļa cepšanai
– Vidējs sīpols, dažas ķiploka daiviņas un paprika
– Garšvielas: melnie pipari, sāls, garšvielu maisījums medījuma gaļai un čili pipari
Pagatavošanas gaitu skaties videoklipā, bet visu recepti lasi žurnāla Medības janvāra numurā.