Visa gada garumā esam devušies ciemos uz gleznaino Melnsilu, lai kopā ar ģimenes uzņēmuma Wild ‘N’ Free saimnieku Justu Dzedonu piedzīvotu īstu kulinārijas piedzīvojumu. Jautrās un sirsnīgās sarunās radījām garšas pilnus ēdienus, kas kļuva par īstiem svētkiem katrā tikšanās reizē.
Gada izskaņā esam apkopojuši 5 īpašas Wild ‘N’ Free receptes, kas lieliski papildinās svētku galdu un iepriecinās ikvienu ar neatkārtojamiem garšu kontrastiem. Izmēģini un ļaujies svētku sajūtai!
1. Medījuma gulašzupa
2. Brieža fileja pitas maizītē
3. Mega pīrādziņš ar steiku jeb brieža filejas Velingtons ar baravikām
4. Sirsnīgie salāti – mednieku rasols
5. Krējumā sutināta mežacūkas sirds
Medījuma gaļas kulinārija pieejama ŠEIT!
Mob. tel. 29128403
Vairāk nekā 40 dažādu produktu no mežagaļas pēc mājās pārbaudītām receptēm!
Abonē uz 11 mēnešiem kopā ar pielikumiem, spiežot šeit!
Žurnāla Medības decembra numurā lasi par medījuma gaļu!