8. oktobrī plkst. 19.00 norisināsies vebinārs (seminārs interneta vidē) par medījuma gaļas apstrādi, pārstrādi un pagatavošanu. Vai tiešām medījuma gaļa ir sausa? Vai desas ir labākais pārstrādes risinājums? Vai par porciju uz šķīvja ir jādomā brīdī, kad skaties karabīnes optikā? Kā no vienas stirnas pagatavot maltīti nedēļas garumā? Par to un daudzām citām interesantām lietām stāstīs medījuma ēdienu entuziasts, Wild’N’Free uzņēmuma saimnieks Justs Dzedons.
Vebināru organizē Latvijas Mednieku asociācija sadarbībā ar Medību saimniecības attīstības fondu un mednieku skolu Taurs. (www.mednieksgribzinat.lv).
PIESAKIES ŠEIT!
Vilka statusa maiņa, stirnu slimības un kolektīvās bailes. “Šauj garām!” #251 epizode
Abonē žurnālu Medības!