WOK ir populārs ēdiena pagatavošanas veids Āzijas valstīs. Īpaša panna, garšvielas, gatavošanas knifi. Mans tēvs vienmēr ir teicis, ka pavārmāksla ir talants. Un talants bez improvizācijas nav iedomājams. Kulinārijā improvizēt, nozīmē pielāgot esošos resursus un citu cilvēku pieredzi savai fantāzijai un iecerēm. Šī recepte ir improvizācija par WOK tēmu, aizvietojot eļļu ar sviestu un nedaudz papildinot gatavošanas procesu.
Video recepte žurnāla Medības Youtube kanālā!
Sastāvdaļas
½ buka karbonade un abi zaķīši (filejas)
½ ziedkāposta
1 vidējs kabacis
3nelieli burkāni
1 sīpols
5 vidējas ķiplokdaiviņas
½ tējkarote sāls, melno piparu un raudenes
50-80 g sviesta cepšanai
Zaļumi pēc vēlēšanās
Daudz interesanta žurnāla “Medības” augusta numurā!