
Sastāvdaļas
Brieža, stirnas vai aļņa gaļas gabaliņi
Divas olas ar sinepēm vai mārrutkiem
Rīvmaize
Eļļa, garšvielas
Pagatavošana
Lai lieki netērētu eļļu, vienā piegājienā var pagatavot dažādas ēdienu variācijas. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, sakapā ar nazi vai sadauza ar āmurīti. Pamērcē olā, kas sakulta kopā ar sinepēm vai mārrutkiem, apviļā rīvmaizē. Šajā gadījumā var izmantot arī mannu. Liek uzkarsētā eļļā, apcep no visām pusēm, līdz kļūst zeltaini. Saliek uz šķīvja, kurā ieklāta papīra salvete, lai eļļa notek. Apkaisa ar pipariem, sāli. Pasniedz ar sojas, terijaki mērcēm vai vienkārši kečupu.
Medības ir slikts hobijs un arī slikts darbs. “Šauj garām!” #270 epizode
Abonē uz 10 mēnešiem kopā ar pielikumiem, spiežot šeit!

Žurnāla Medības februāra numurā lasi par to, ka mednieki noveco – ko darīt?
