Kates Šternas recepte
Pārbaudīta un 100% droša mežacūkas gaļa! Kas var būt labāks par to? Protams, stirnas, aļņa, brieža, zaķa vai pīles gaļa arī ir garda, bet mežacūka… Mmmm! Un ribiņas ir vislabākās. Parasti tās sautē un šmorē, grillē, cep cepeškrāsnī veselā veidā vai sagrieztas, bet man jau ļoti sen gribējās paņemt veselu mežacūkas sānu un uztaisīt ruleti. Skaties, kā man tas izdevās!
Šoreiz lietā tiek likts vesels rukša sāns no gurna līdz kakla daļai. Gaļa jānoņem no kauliem, jāierīvē ar sāli un garšvielām, pievienojot kūstošo zilo sieru un šampinjonus, pēc tam stingri jāsarullē un jācep cepeškrāsnī 150 grādu temperatūra aptuveni 4 stundas.