Ja aptrūkušās idejas, ko gatavot vakariņās, tad atliek vien pāris minūtes pasēdēt vietnē Instagram un viss būs skaidrs. Nelieli uzlabojumi pēc ieskatiem, šajā gadījumā bekons aizstāts ar brieža desām, bet iznākums sātīgs, sildošs un nudien gards!
Receptei nepieciešams:
-Buljonam (sīpols, burkāns, seleriju kāti, sāls, pipari)
-Sīpols
-Burkāns
-Selerija
Visu apcep eļļā un pievieno buljonam
-Marinēti gurķi
-Kartupeļi
-Burkāni
-Puravs
-Marinēti šampinjoni
Sagriež gabaliņos un pievieno buljonam
-Brieža gaļas desiņas
-Kukurūzas ciete
-Kausētais siers ar zaļumiem
-Saldais krējums
Brieža gaļas desiņas apcep, pievieno cieti, ko arī apcep. Pievieno kausēto sieru un saldo krējumu. Ļauj visam kopā apcepties un savilkties, tad pievieno buljonam.
Zupu vāra līdz kartupeļi un burkāni mīksti, un garšas savilkušās.
Labu apetīti!
Sniegotiem ziemas vakariem: Brieža desiņu un marinētu gurķu zupa
Abonē 2024. gadam. DĀVANĀ KALENDĀRS un iespēja laimēt karabīni CZ 457 THUMBHOLE .22 LR 1/2x20UNF no SIA “Ieroči”. Akcijas periods 1.10.-23.12.2023. Loterijas atļaujas Nr. 7861.
👉 Abonē 2024 gadam bez pielikumiem.
👉 Abonē 2023 gadam ar 3 pielikumiem.
Novembra numurā par drošību – nav nekā svarīgāka!
Abonē žurnālu Medības 2024. gadam