Pavārs Rūdlofs Šteinbergs, kurš pats ir arī mednieks, stāsta un rāda, kā pagatavot karpačo un picu no medījuma!
Karpačo un pica no medījuma gaļas? Receptes
Ir iznācis pirmais šā gada žurnāla “Medības” pielikums “Medījuma gaļa”. Apokopota pieredze, ekspertu padomi, ieteikumi.
– Medījuma gaļas aprite, veselība. Atbildes uz jautājumiem zina Pārtikas un veterinārā dienesta Pārtikas uzraudzības departamenta Dzīvnieku izcelsmes produktu ražošanas uzraudzības daļas vadītāja vietniece Ilze Plīkša.
– Pirmapstrādes pamatprincipi – pārnadžu un mazo medījamo dzīvnieku apstrāde
– Gaļas gatavināšana
– Dažas interesantas un noderīgas receptes
– Putnu apstrāde
– Bebra vēdināšana
– Vai āpsis ir ēdams
– Pagatavo konservus pats!
– Kā sadalīt medījumu medniekmājā?