Karstums turpina mūs lutināt, un jāatzīst, ka nav nemaz tik viegli izplānot ēdienkarti tā, lai nebūtu jānopūlas pie karstas plīts. Tomēr ir viens ēdiens, kas glābs pat vistveicīgākajā dienā – aukstā zupa! Tādēļ jāsāk lūkot pēc kādas šovasar vēl neizmēģinātas aukstās zupas receptes. Ierastās garšas papildini ar atdzesētu stirnas šašliku, svaigiem zaļumiem un pikantu pipariņu!
Wild’N’Free ir mednieku ģimenes uzņēmums, kas medījuma gaļu tur augstā vērtē un godā. Šāviens, asinspēda un pusotra stunda šausminošā rapšu laukā. Šoreiz tika nomedīta mežacūka visai interesantos un pat sarežģītos apstākļos, tieši tāpēc jāprot to arī pagatavot. Pagatavot tā, lai pāri nepaliktu nekas. Lai ēdiens būtu patiesa bauda, prieks gan pašiem, gan draugiem!
Garda medījumu produkcija visai ģimenei!
Baltā aukstā zupa ar stirnas šašliku un asumiņu. No dabas līdz galdam #8
Abonē žurnālu Medības!